Köksinredning —
Bänkskivor

Bänkskivor

Favoritmaterialen för många när det gäller bänkskivor är massivt trä, natursten eller laminat. Kännetecknen för dessa material är att de både är vackra och tåliga. Du  hittar din egen favorit i vårt stora urval. Några hittar du nedan, resten visar vi dig gärna!

Bänkskivor av natursten

Natursten är som material underbart både inrednings- och funktionsmässigt. Materialet är funktionellt och näst intill outslitligt. Som inredningsdetalj lyfter natursten alla interiörer.

Bänkskivor i massivt trä

Naturens vackra, organiska mönster skänker ofta ett tidlöst lugn.  Massivt trä är inget undantag, känslan träet ger är för många oslagbar. Vi ger dig många träslag att välja emellan.

Bänkskivor av laminat

Slitstyrka och tålighet är utmärkande för laminat. Dess förmåga att imitera andra material gör laminatbänkskivor extra intressanta. Imitationer av olika träslag och marmorvarianter är vanliga val. Laminat går dessutom att få i ett otal  kulörer och nyanser.

Köksrenovering eller nytt kök? Vi har bänkskivan för dig.

Ibland räcker det med att förnya köket, det vill säga att byta det slitna eller det som du tröttnat på, som till exempel köksluckor, kökslådor och bänkskivor. Och ibland vill det till den stora förändringen, då allt ska bli nytt. Vad du än står för, så skräddarsyr vi dina bänkskivor så att passformen blir perfekt.

Sten - Bianco Carrara
Sten - Viscount White
Sten - Bianco Sardo
Sten - Bohus Grå
Sten - Bohus Röd
Sten - Steel Grey
Sten - Nero Angola
Sten - Galaxy Black
Laminat - Silver sand
Laminat - Vit
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Marmor Beige
Laminat - Mika Nero
Laminat - Smoke Quarstone
Laminat - Black Granite
Laminat - Jura Stone Black
Trä - Ek Snö Helstav
Trä - Ek vit
Trä - Ek Skiffer
Trä - Ek Hårdvax Helstav
Trä - Ek Klippgrå
Trä - Valnöt Svart Hårdvax
Trä - Ek Svart Helstav
Trä - Ek Svart Ebony

Med över 47 år i branschen vågar vi säga att ditt drömkök är nära!

Köksdesign i Gävle har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Vi har 47 år i branschen och har därigenom fått rätt förutsättningar att hjälpa dig skapa ditt drömkök. Hos Köksdesign i Gävle kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Välkommen till oss!