Blås nytt liv i köket med nya köksluckor
från Köksdesign i Gävle.

Byt till nya köksluckor från Köksdesign.
Få hela köket att kännas som nytt.

Ibland är det faktiskt bara ytorna som behöver förnyas. Vi på Köksdesign i Gävle hjälper dig att sätta in nya köksluckor och montera dem på kökets befintliga stommar. Det är ett smidigt sätt att få en ny, modern känsla i köket och en inbjudande plats för såväl matlagning som umgänge. Insatsen blir minimal och resultatet fräscht, allt till ett riktigt bra pris. Allt du behöver göra är att hitta din favorit bland våra svensktillverkade köksluckor i olika modeller, material och färger. Vi tar hand om resten.

Målat, välj bland många kulörer.

Laminat, kökets slitstarka imitatör.

Trä, för den naturliga skönheten.

Vi är med dig hela vägen när du vill fräscha upp köket med nya köksluckor.

Modell, material och kulör - vi guidar dig fram till de nya köksluckor som ger dig bäst känsla. Efteråt tar vi hand om alla praktiska göromål. Inget kök är det andra likt, så exakta mått är viktiga. Vi ser till att måtten blir riktiga genom att mäta hemma hos dig. Monteringen ombesörjer vi själva så den blir professionellt gjord och att jobbet blir klart i avtalad tid.

—1

guidning

Allt du funderar över pratar vi igenom tillsammans. Du får hjälp med stil, funktioner, modellval och kulörer. Vi guidar dig hela vägen till nya köksluckor.

—2

allt SKRÄDDARSys

Allt i vårt sortiment kan anpassas efter vad du behöver och de utrymmen du har. På så sätt får du dina nya köksluckor skräddarsydda för just dig.

—3

svensk kvalitet

Tillverkningen av våra köksluckor sker i Sverige. Av lång erfarenhet vet vi att fabrikens service är den bästa och köksluckorna verkligen blir som avsett med gedigen svensk kvalitet.

—4

proffsmonteras

Vi ser till att dina nya köksluckor kommer på plats ordentligt och att jobbet blir gjort på ett erfaret och professionellt vis. Självklart i avtalad tid.

Boka hembesök. Guld värt, helt kostnadsfritt.

Kontakta oss så får du allt stöd du behöver.

Passa på att komplettera med smart köksinredning.

När du ändå är igång kan det vara läge att komplettera med smart, praktisk och snygg förvaringsinredning i köksskåp och kökslådor. Skapa översikt med rymliga utdragslådor. Gör källsorteringen riktigt bekväm med lättillgängliga kärl. Välj till mjukstängande lådor för en skönare känsla. Prata med oss, vi har många smarta lösningar som får ditt kök att kännas riktigt modernt.

270° karusell
Sten - Nero Angola
Rustik
Laminat - Black Granite
Intra Linea
Kökslåda
Intra Cristalite Nemo
Arcad
Pendel
Sten - Bianco Sardo
Laminat - Quartz Stone
Laminat - Silver sand
Crystal Touch
Mora MMIX K5
Laminat - Mika Nero
Lindat - mässing 330726, brun 330725, svart 330715
Base
Sten - Bohus Grå
Tradition
Mässing - rund 90, knopp 88, porslin 89 & skål 91
Rostfri look 105 & Krom 104

Med över 47 år i branschen vågar vi säga att ditt drömkök är nära!

Köksdesign i Gävle har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Vi har 47 år i branschen och har därigenom fått rätt förutsättningar att hjälpa dig skapa ditt drömkök. Hos Köksdesign i Gävle kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Välkommen till oss!