Letar du efter drömköket? Skräddarsytt är vår vardag.
Så varför inte ett nytt kök med känslan av platsbyggt?

Ett nytt kök ska kännas gott ända in i själen.
Förvänta dig det bästa av oss på Köksdesign.

Vi på Köksdesign i Gävle har valt den svenska kökstillverkaren Creoform Kök som huvudleverantör av vår köksinredning. Det gör att vi kan erbjuda Nordens smidigaste tillverkning av köksinredning. Allt skräddarsytt för dig baserat på hög kvalitet, snygg design och fin service. Dessutom får du får välja ur ett marknadens största utbud - allt till riktigt bra priser.

Stora ytor med inbjudande minimalism.

Köksluckorna är släta och stora, försedda med stilrena knoppar och handtag. Den minimalistiska framtoningen bidrar till en vilsam känsla. Bistro har stilen kommit att kallas.

Den platsbyggda känslan. Ett nytt kök med det lilla extra.

Som sekelskiftesköken fast lite striktare. Och med känslan som de platsbyggda köken. Listerna mellan kökslådorna och köksskåpen bidrar till känslan. Väl tilltagna ytor skapar rum för både förtrollande kökskonster och trivsamt samkväm.

Känslan av platsbyggt. Med plats för det goda i livet.

Sekelskiftesmiljö. Rustikt och gediget med platsbyggd känsla. Kökslådor och luckor är helinfällda. Allt är skräddarsytt med förvaring för allt och arbetsplats för alla. Golvsocklar och takanslutningar, precis som det var förr.

Design med minimalism. Möjligheternas köksö.

Släta stora köksluckor. Handtag som är stilrena. Minimalism i ytor och intryck. Köksön skapades som en mötesplats. Kulör och material efter smak - du har ett stort utbud att välja ur. Milano är en av våra storstadsmodeller.

Grepp av aluminium. Spegelblankt.

Stilrent. Högblankt vitt. Greppen av aluminium är insänkta. En detalj som trots sin lågmäldhet ger karaktär åt köket. Du kan även välja köksluckorna i matt utförande. Paris tillhör vår storstadsserie.

Ett nytt kök med känslan av storstad.

Stora ytor. Släta och moderna. Välj mellan matt eller högblankt. Luckorna såväl som lådorna är bredare än normalt, vilket ger en lite striktare känsla. Greppen är infasade för att förstärka den minimalistiska framtoningen.

Lantlig köksromantik.

Dekorativa krönlister skapar tillsammans med Celestins ovanliga vitrinlösningar ett stämningsfullt nytt kök. Du har möjlighet att komplettera med fristående vägghyllor skräddarsydda för just ditt kök.

Den platsbyggda känslan. Ett nytt kök med det lilla extra.

En skogsgrön kulör hämtad direkt ur de stora skogarna, för där i skogens inre finns faktiskt det här köket att finna. Listerna som finns under, över och mellan skåpen skapar känslan av det platsbyggda köket.

Lantlig rustik med massivt trä.

Med tegelklädd vägg, framhävda takbjälkar och ett gediget golv av äkta trä, ja då föll valet naturligt på köksluckor av massigt trä. Huset är ett omgjort sädesmagasin och den dragiga drängkammaren blev till ett ombonat kök.

Romantisk rustik.

Pärlspont i väggpanelen skapar samklang med köksvitrinernas pilastrar. Den skräddarsydda vägghyllan passar perfekt mellan fönstret och köksskåpen. En takhängd fläkt och köksöns spishäll gör matlagningen skönare.

Köksdesign i Gävle guidar dig till ett nytt kök.
Skräddarsytt, modernt och praktiskt.

Det ska bli som du tänkte dig. Och helst ännu bättre. Vårt mål är att du ska få ett nytt kök som du stolt kan visa upp för släkt och vänner, och som ger dig den sköna känslan du sökte. Både när det gäller vardagsbestyr och när vännerna dyker upp. Kanske med känslan av platsbyggt.

—1

HJÄLPSAM guidning

Allt du funderar över pratar vi igenom tillsammans. Du får hjälp att hitta planlösning, stil, funktioner och kulörer. Vi guidar dig hela vägen till ett nytt kök.

—2

allt SKRÄDDARSys

Allt i vårt sortiment kan anpassas efter vad du behöver och de utrymmen du har. På så sätt får du ett nytt kök, stort som litet, skräddarsytt för just dig.

—3

svensk kvalitet

Tillverkningen av ditt kök sker i Sverige. Av lång erfarenhet vet vi att fabrikens service är den bästa och köket verkligen blir som avsett med gedigen svensk kvalitet.

—4

proffsMONTERas

Vi ser till att monteringen blir professionellt gjord och att alla avtalade tider hålls. När monteringen är klar, väntar ett nytt kök på att invigas.

Boka hembesök. Guld värt, helt kostnadsfritt.

Kontakta oss så får du allt stöd du behöver.

Kökstillbehör som sätter personlig prägel på ett nytt kök.

En nytt kök ska skänka tillfredsställelse under lång tid. Alla kökstillbehör har vi därför valt med omsorg. Särskilt med tanke på utseende, hållbarhet och inte minst funktionalitet. Kika exempelvis på hörnskåpsutdragen där hyllplanen är försedda med antiglidyta. Det tycker vi är genomtänkt köksinredning. Precis som alla våra kökslådor där smart inredning gör innehållet överskådligt och lättåtkomligt. Detaljerna är viktiga för att vardagen ska bli enklare.

Laminat - Mika Nero
Rustik
Comfort 52°
Stil Glassy
Intra Barents
Smart flat
Grytlåda med TopSide och OrgaStore.
Intra Universo
Grytlåda med DesignSide
Kökslåda med redskapsinsats
270° karusell
Trä - Ek Skiffer
Kökslåda med bestickinsats i lackad ek.
Trä - Ek Svart Ebony
Laminat - Silver sand
Tennoxid 14, Rostfri look 12 & Oxid 13
Sten - Bianco Carrara
Rostfri look - knopp 109 & skål 110
Laminat - Smoke Quarstone
Oxid - Knopp 98, porslin 99 & skål 100
Krom 60 & Borstad metall 59

Med över 47 år i branschen vågar vi säga att ditt drömkök är nära!

Köksdesign i Gävle har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Vi har 47 år i branschen och har därigenom fått rätt förutsättningar att hjälpa dig skapa ditt drömkök. Hos Köksdesign i Gävle kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Välkommen till oss!