Välkommen till Köksdesign i Gävle.
Alltid med kreativa lösningar.

Stort utbud. Svensk kvalitet.

Vi har valt att helt jobba med kök och köksinredning från familjeföretaget Creoform Kök i Hallstahammar. Deras utbud är ett av marknadens allra största, samtidigt som det har hög kvalitet och god design. Du kan välja mellan en stor mängd av  köksluckor, lådor och bänkskivor av olika design, kulörer och material. De har också många spännande inredningsdetaljer och smarta tillbehör.

Ett familjeföretag som sprider köksglädje.

Köksdesign började sin historia i ett garage på Fridhem i Gävle. Året var 1977. Lennart Jansson stod själv hemma i familjens garage och folierade om slitna köksluckor. Idag har sönerna, tvillingbröderna, Anders och Bengt tagit över. Anders svarar för försäljningen medan Bengt basar över monteringen. Pappa Lennart, fyllda 80 år, är fortfarande med varje dag och sköter butik och leveranser. Idag gör Köksdesign fortfarande många byten av köksluckor, men helrenovering och montering av helt nya kök dominerar.

Smart köksrenovering. Eller total makeover.

Med oss kan du välja emellan två smarta sätt att få till ett nytt kök – förnya eller förändra. Antingen förnyar du ditt kök genom att byta köksluckor, bänkskivor och inredning eller så förändrar du köket från grunden. Helt enkelt, ett fräscht kök på enklaste och bästa sätt.

Med över 47 år i branschen vågar vi säga att ditt drömkök är nära!

Köksdesign i Gävle har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Vi har 47 år i branschen och har därigenom fått rätt förutsättningar att hjälpa dig skapa ditt drömkök. Hos Köksdesign i Gävle kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Välkommen till oss!