Boka hembesök så skickar Köksdesign i Gävle hem en köksspecialist. Utan köptvång och helt kostnadsfritt.

För att du ska få en uppfattning om hur till exempel en kökslucka upplevs i ditt hem tar vi med oss modell-, material- och kulörprover hem till dig. För det är faktiskt där luckan sedan ska vara. Hur du upplever de olika luckorna påverkas av belysningen du har, hur ljuset faller in från dina fönster och hur köket i övrigt ser ut. Hembesöket gör att du kan välja utifrån att du får en verklighetsnära uppfattning.

Du får berätta om dina funderingar och önskemål hemma i lugn och ro. Vi tar oss igenom allt steg för steg, så att vi täcker in allt från kökets utseende och funktion till praktiska detaljer som mått och montering. Ofta får vi höra att våra erfarenheter och de råd vi kan ge är varmt uppskattade.

Hembesöket är guld värt enligt många. Det är en bekväm, kostnadsfri service helt utan köptvång.
Boka ett hembesök idag - fyll i nedan så hörs vi snart!

Genom att boka ett hembesök och därmed lämna personuppgifter till oss, godkänner ni att de används i enlighet med vår integritetspolicy.

Nu är vi snart hemma hos dig!

En av våra köksspecialister kommer att kontakta dig för att boka in dag och tid för ett kostnadsfritt hembesök.
Har du några frågor eller funderingar tills dess är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ojdå, nu verkar det som att du har missat att fylla i någon information. Vänligen prova igen.

Med över 47 år i branschen vågar vi säga att ditt drömkök är nära!

Köksdesign i Gävle har kvalitet, service, design och respekt för dig som våra riktmärken. Vi har 47 år i branschen och har därigenom fått rätt förutsättningar att hjälpa dig skapa ditt drömkök. Hos Köksdesign i Gävle kan du känna dig trygg i ditt köp av kök. Välkommen till oss!